fotograaf in Limburg met hond

Hallo,

Mijn grootste inspiratie om te starten met fotografie was mijn trouwe viervoeter Koda, die op een veel te jonge leeftijd deze wereld heeft moeten verlaten. Ik wou me al veel langer in fotografie verdiepen maar het juiste moment was nooit daar. Hoewel ik massa’s foto’s van hem heb mis ik toch die ene speciale foto. Helaas kan ik deze ook nooit meer maken.

Ondertussen is er Kiana. Zij is zoals Koda ook een Nova Scotia Duck Tolling Retriever (of simpel een Toller) en is het ideale oefenmodel voor mij. Al vindt ze de snoepjes die ze er in de plaats voor krijgt ook wel heel leuk.

Wanneer ik niet met fotografie bezig ben, vind je me waarschijnlijk ergens buiten in het gezelschap van mijn knuffelmaatje Kiana. Ik word ontzettend blij van een heerlijke wandeling in het bos en ben dan ook een absolute dier- en natuurliefhebber. 

Kijk gerust wat verder rond op mijn website en bekijk zeker de selectie uit mijn portfolio om een beeld te krijgen van wat ik juist doe. Indien je interesse hebt in een fotoshoot mag je gerust contact opnemen voor verdere informatie.

Alvast een fijne dag gewenst en hopelijk mag ik je snel verwelkomen voor een toffe fotoshoot

Katrien Everts